blank

När du vandrar runt, snurrar stopp och får saker så får du snabbt ihop en samling med Potions och Revives. Får du sedan trångt i din bag så måste du välja att kasta saker och då brukar de små Potions åka tidigt. Spara de små så sparar du även stora Potions.

När du raidar, försöker plocka ned gym eller slåss med Team Rocket så måste du mata upp dina Pokémons. kastar du konsekvent dina små Potions så måste du hela tiden använda stora Potions och det kommer att resultera i att du får ont om Potions helt och hållet.

Sorterna

När jag spelar så sparar jag alla tre sorterna och jag matar i förhållande till hur mycket jag tror att en Pokémon behöver. det göt att även de allra minsta Potions gör nytta. De sparar nämligen större Potions och du får som bekant hygglig tilldelning av de små när du tar dina Pokénader.

Måste du kasta något så offra bär och små Revives. Bär får du nya hela tiden liksom små Revives.

Tipset

Tipset: Behåll en blandad uppsättning av Potions och använd dem klokt. Det sparar stora Potions.

Ut och jaga nu!

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x