blank

Logga in med Apple är en ny funktion som lanserades med den senaste versionen av Apples olika operativsystem. det är ett alternativ, ett betydligt bättre alternativ än att logga in med Facebook, Twitter eller Google – Macken förklara varför du ska logga in med Apples tjänst istället för med andra tjänster.

Hela lösningen bygger på Apple ID så du måste ha ett aktivt, fungerande Apple ID sedan kan du använda Apples tjänst så som alla andra men det finns högst väsentliga skillnader:

  • Apple och funktionen lämnar ifrån sig minimalt med data
  • Dina inloggningar sparas inte och kan inte kartläggas
  • Data som krävs för inloggningen delas inte med tjänsten där du loggar in och informationen raderas av Apple efter 30 dagar

E-Post

Kräver tjänsten där du ska logga in en e-postadress så kan Apple skapa en anonym adress som knyts till ditt Apple ID och det är bara du som har tillfång till den informationen. Den anonyma adressen kan inte knytas till dig.

Logga in med Apple samlar inte in information om dig, delar inte din e-postadress med någon annan sparar inte var du loggat in eller när. Du loggar in, anonymt och förblir anonym. Därför ska du använda Logga in med Apple.

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x