blank

Heatran är en användbar, legendarisk Pokémon som du bör ha i din samling. Här är Mackens guide för att besegra och fånga Heatran.

Denna Pokémons sägs bo i varma vulkaniska grottor. Det är också en spelets bättre Pokémons och den är användbar mot is och vattentyper. Har du ännu inte fått hop att par riktigt bra Heatran så har du chansen nu och det är som sagt en bra, användbar Pokémon. Ska du fånga en bra Heatran så är siffrorna du ska kolla:

  • 2058 – 2145 CP
  • 2573 – 2681 CP, väderboostad

Raid

Vid en raid mot Heatran välj ”Ground” Pokémons i första hand. Is och vatten i andra hand. Fighting-typer fungerar också som alternativ. Groudon, Rhyperior, Rhydon, Golem och Swampert är en bra uppsättning om du ska utmana Heatran.

Heatran är ingen svår T5-Pokémon att besegra. Det bör räcka med 3-7 spelare beroende på vilka nivåer spelarna är på och vilka Pokémons de har tillgång till.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x