blank

Pock är ett sånt där litet program som får dig att småle – därför att det är enkelt och därför att det löser ett problem, lika enkelt.

Så vad gör det då?

Med Pock kan du flytta ned saker från din men i Touch Bar – exempelvis. Så det kräver naturligtvis att du har en MacBook Pro med Touch Bar.

Själv använder jag det för att ha en del funktionstangenter direkt i Touch Bar, el del från menyn vilket betyder att jag döljer hela menyn, damt Dock som standard och får därmed lite mer utrymme på skrivbordet när jag jobbar.

Pock

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x