blank

PostBox är ett e-postprogram, en utmanare till Apples inbyggda Mail och programmet säger sig vara ett e-postprogram för de som har extra höga krav, professionella användare. Magasin Macken har testat.

PostBox har utan tvekan en del smarta funktioner. Du har det som kallas en ”Quick Bar” – funktioner och verktyg lätt tillgängliga, filer, arkivering och annat – smart placerade. PostBox har en del funktioner som Apples Mail borde ha men som alltså saknas.

Mallar

Du hittar mallar, färdiga brev och färdiga signaturer i PostBox och du har Smarta Foldrar. Vad gäller funktioner och finesser så har PostBox allt det du kan önska dig, och lite till. Du har också det som i mina ögon är alldeles för underskattat – teman. Du kan få PostBox att se ut som du vill (nåja) genom att enkelt byta tema eller importera alla de teman som finns för programmet.

PostBox har också en funktion som ser till att du svarar från rätt konto –   Domain Fencing. Lika smart som enkelt liksom möjligheten att installera en ordlista och se till att dina mail är rättstavade – både medan du skriver och innan du skickar dem.

Inte godkänt

PostBox skulle ha kunnat fått ett högt betyg men det blir inte ens godkänt och det av ett enda skäl – PostBox finns inte för iOS. Därför blir det här en kort test och recension. Det går ite att komma längre för det finns inte på kartan att jag skulle råda någon eller att själva använda ett program som bara finns för macOS – inte 2020. Det spelar ingen roll hur mycket utvecklarna försöker övertyga mig och andra om hur fint komplement PostBox är för dina mobila appar.

Svaret är kort och enkelt – nej.

Betyg

Program: PostBox
Utvecklare: Spostbox
Pris: 19-39 dollar
Betyg:
blank

 

Whats New

Version 7.0.44:

  • Online search in the Compose window now uses the selected search engine in Preferences | Options > General

  • Fixed file link creation when using Dropbox for Business

  • Fixed an issue that would prevent themes from being saved with a hyphen in the name


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x