blank

eqMac är en så kallad equalizer, en ljudmixer för din Mac. Du kan ställa in ett lite annat ljud än det som är standard i din Mac, mer bas, mer mellanregister, högre ljud och så vidare. Programmet är dessutom gratis.

Du kan välja mellan en enklare uppsättning inställningar eller så vill du finlir och väljer mer avancerade inställningar. Poängen med en equalizer är att du kan ställas in olika ljudfrekvenser så som du vill att det ska låta. Nedan har du en video med en rejäl genomgång av det här med ljud.

blank

 

Ladda ned eqMac

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x