blank

blank

Audio Concept är Sveriges största HiFi butik med det bredaste utbudet. Hos Audio Concept hittar du, oavsett budget och oavsett om du är nybörjare eller inbiten entusiast, nya välljudande HiFi produkter.

Det är hit du ska gå om du vill att det ska låta bra helt enkelt.

Högsta kvalitét

Audio Concept är en obunden HiFi butik vilket betyder att här hittar du utvalda produkter som Audio Concept själva valt ut. Det betyder att hos Audio Concept hittar du kvalitetsprodukter från hela marknaden. När Audio Concept väljer ut sina produkter så ställs det krav på välljud, god design och högsta kvalitét. Audio Concept lever för musikaliska upplevelser och hjälper dig att hitta det rätta sättet för er som musik skall förmedlas på, då de anser att musik talar till människors känslor.

Investera i bra HiFi

Bra högtalare, det är där det börjar, och att investera i riktigt bra högtalare är något som du kommer att tacka dig själv för. Vill du ha riktigt bra spridning av ljudet bör du satsa på hornhögtalare eftersom de är väldigt effektiva på att sprida ljudet i rummet. Tycker du om retrostilen och uppskattar mycket känsla i ljudet passar en klassisk vinylspelare perfekt. Satsa då på en bra vinylspelare för din bästa ljudupplevelse. Med ett sällsynt brett utbud kan Audio Concept alltid erbjuda produkter som passar dig bäst. 

Rätt produkt för varje kund

Audio Concept hjälper mer än gärna dig som kund att ta dig genom de olika teknikerna om du så önskar. De blir din guide till ett riktigt bra ljud och en riktigt bra upplevelse. Målet är att hitta rätt produkt för varje kund och se att den lösning Audio Concept föreslår blir perfekt. Här får du som kund gott om tid för att komma i mål med din HiFi investering. Det viktigaste är att du får med dig den bästa möjliga lösningen hem. 

Handla på sättet som passar dig

Du kan välja att besöka deras butik i Stockholm eller handla din nya ljudanläggning på nätet via Audio Concepts hemsida. Vill du testa och se produkterna uppställda, på plats, och vill uppleva känslan är det bästa att besöka butiken i Stockholm. Väljer du istället att handla HiFi utrustning via e-handeln får du alltid fri frakt och hjälp på vägen om du behöver det.

blankAnmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här