Så slår du på Night Shift i din iPhone och iPad

Så slår du på Night Shift i din iPhone och iPad

Night Shift innebär att din iPhone eller iPad antar en gulare, varmare färg vid vissa tider på dygnet – då ljuset omkring dig är blåare.

Poängen med Night Shift är att du dels sparar ögonen, dels utsätts för mindre blått ljus. Har du din iPad och iPhone med dig in i sovrummet (vem har inte det?) så utsätts du för blått ljus och det finns visst stöd för att det kan påverka vår sömn negativt.

Du kan välja att slå på Night Shift under vissa tider eller så för du det enkelt för dug – låter funktionen följa gryning och skymning.

Inställningar
Skärminställningar/Ljus
Aktivera Night Shift

Klart!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här