blank

Kronan, ratten och ringen i din Apple Watch styr flera viktiga funktioner i klockan och vill du byta hand för klockan eller om du oavsiktligt kommer åt kronan så kan det vara en god idé att byta placering av kronan. Så här gör du.

Har du klockan på vänster hand och har den som bilden ovan visar så kommer kronan att ligga in mot handleden. Viker du handen så kan du aktivera Siri, oavsiktligt. Lösningen är enkel – vänd på klockan och ställ in bilden så att du kan ha klockan på vänster hand men kronan in mot armen, inte in mot handleden.

Inställningar

Under inställningar i appen som du använder för att göra inställningar i klockan finns möjligen att byta placering va kronan och även vända på bilden i klockan.

Under Allmänt och sedan Skärmriktning kan du vända bilden och ser till att få kronan in mot armen – då slipper du aktivera Siri av misstag.

Klart!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x