blank

Plötsligt skriker din iPhone till – du börjar få slut på lagringsutrymme. Bilder, musik och annat tar en massa plats och du måste städa. Det finns en snabbt, enkelt och smidigt sätt – så här gör du.

Börja inte med att leta igenom dina bilder och videor för att se vad du kan kasta. Det kommer att ta alldeles för lång tid. Hoppa istället in under Inställningar och sedan vidare till Allmänt och till iPhone lagring.

Information

Här hittar du detaljerad information om vilka appar du har installerade och hur mycket lagring de tar upp. Här finns också ett par smarta, snabba funktioner som gör att du snabbt kan avinstallera de appar som du praktiskt taget aldrig använder. Du kan även radera bilagor, gammal information som du inte heller använder men som kan ta upp mycket lagringsplats.

  • Radera appar som du inte använder
  • Städa ut bilagor, gammal information
  • Städa ut nedladdad musik
  • Städa ut nedladdade podcasts

Förutom att det går snabbt att städa så får du också information om hur mycket lagringsplats som du kan frigöra. Appar listas efter hur stora de är och du kan radera dem direkt i listan.

Bilder

Nästa steg är att gå igenom inställningarna för dina bilder. Ange att dina bilder ska lagras optimerade i din iPhone, inte i originalformat för att ta ett exempel. Det sparar plats och har du bilderna lagrade i iCloud så finns de kvar, högupplösta, och du kan ladda ned dem om du vill/behöver.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x