blankFaceTime är Apples inbyggda video- och ljudsamtalsfunktion. Dun kan ringa röstsamtal eller videosamtal och du kan även koppla samman fler deltagare. Så här gör du.

Du lägger enkelt till deltagare med plus-tecknet i FaceTime. Lägg till de som ska vara med i samtalet och koppla sedan upp.

  1. Gå till Inställningar > FaceTime och kontrollera att FaceTime är aktiverat.
  2. Öppna FaceTime och tryck på plusknappen blank i det övre högra hörnet.
  3. Ange namnen på dina kontakter, telefonnummer eller e-postadresser.
  4. Starta FaceTime-samtalet genom att trycka på Ljud eller Video.

Krav

Du behöver iOS 12.1.4 eller iPadOS på en av dessa enheter för att använda gruppsamtal i FaceTime: iPhone 6s eller senare, iPad Pro eller senare, iPad Air 2 eller senare, iPad mini 4 eller senare, iPad (5:e generationen) eller senare, eller iPod touch (7:e generationen). Tidigare modeller av iPhone, iPad och iPod touch och som har stöd för iOS 12.1.4 kan delta med ljud i gruppsamtal i FaceTime.

Uppkoppling

Tänk på att se till att ha en bra uppkoppling – flera deltagare ställer krav på att alla som ska vara med har goda uppkopplingar om det ska fungera riktigt bra. I Sverige fungerar en fast uppkoppling eller 4G i de allra flesta fall helt okej.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här