blank

Ibland kan kontakter dyka upp i lista över samtal och meddelanden bara som ett telefonnummer – inte med sitt namn som är brukligt. Så här fixar du problemet.

blankDet är oklart vad som orsakar problemet – en bugg, ett synkroniseringsproblem men hur som helst så går det att fixa i de flesta fall. Börja med att kontrollera att din adressbok, dina kontakter verkligen synkas via iCloud i alla dina enheter. Gå in på ditt iCloud-konto, Apple ID, i varje enhet och kontrollera att synkningen är påslagen.

Starta om

Sedan är det bara att starta om din iPhone så att Meddelanden och din telefon läser in informationen på nytt. I de allra flesta fall så kommer namnen att visas, inte bara telefonnumren i dina meddelanden och i dina telefonlistor.

Klart!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här