blank

Rayquaza är här – så här besegrar och fångar du den gröna draken som nu kommer tillbaka under Drak-veckan.

blankRayquaza är en flygande drake som det krävs 4-6 spelare för att besegra. Det är den legendariska Pokémon från Hoenn regionen med det sämsta försvaret och följaktligen lättast att besegra.

  • 2083 vid level 20, 100% IV, utan väder-boost

  • 2604 vid  level 25, 100% IV, blåsigt (Windy) väder

Rayquaza har en påtaglig svaghet, is, vilket gör att Articuno är ett bra val mot Rayquaza om den har Outrage. DraoGnitie och Kyogre om de har Ancient Power och slutligen valfri, stark Pokémon om den har Arial Ace.

Jynx, Lapras, Piloswine, Golem och Cloyster är också bra val vid en raid.

AR+

Jag ska säga det direkt att jag alltid använder AR+ i min iPhone XS Max med alla nya raid-bossar, inledningsvis. Detta sedan jag “offrade” sju raider i rad utan en enda fångst när det gäller Kyogre. Min första Kyogre fångades jag först sedan jag började att använda AR+ och därför är det mitt första vapen mot alla nya raid-bossar och ibland öven mot Pokémons som jag hittar ute i det vilda.

Anledningen är enkel – jag kan parera olika rörelser, speciellt i sidled och jag kommer i allmänhet närmare den Pokémon jag vill fånga än med AR+ avslaget. Nu är Rayquaza inte ny men jag satsar ändå på AR+.

Rörelsemönster

Mitt intryck är att Rayquaza rör sig rätt rytmiskt och i ett och samma mönster. Den står relativt nära och är inte svår att träffa och du bör kunna få in rätt bra träffar. Catchrate tycks också vara högre än tidigare Legendarys att döma av hur fånga som lyckats att fånga den.

. Ta tid på dig och studera hur ringarna kommer och går
. Studera rörelsemönstret
. Skruvade bollar
. Använd Golden Razzberry

Har du en iPhone så använd AR+ – du kommer betydligt närmare, kan sikta bättre och du kan vänta in ringen för att få en Great eller Excellent-träff.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x