blank

I Pokémon GO behöver du som bekant olika stenar och andra objekt för att kunna utveckla en del Pokémons. Här är hela listan på alla objekt och vilka Pokémons de kan utvecklas till.

I listan finns även de speciella Lures som kan användas för att utveckla en del Pokémons.

Sun Stone: Gloom utvecklas till Bellossom och Sunkern utvecklas till Sunflora.
King’s Rock: Poliwhirl utvecklas till Politoed och Slowpoke utvecklas till Slowking.
Metal Coat: Onix utvecklas till Steelix och Scyther utvecklas till Scizor.
Dragon Scale: Seadra utvecklas till Kingdra.
UpGrade: Porygon utvecklas till Porygon 2.

Sinnoh Stone: Sneasel utvecklas till Weavile, Electabuzz utvecklas till Electivire, Roselia utvecklas till Roserade, Rhydon utvecklas till Rhyperior, Murkrow utvecklas till Honchkrow, Porygon2 utvecklas till Porygon-Z, Togetic utvecklas till Togekiss, Magmar utvecklas till Magmortar, Misdreavus utvecklas till Mismagius, Gligar utvecklas till Gliscor, Dusclops utvecklas till Dusknoir, Swinub utvecklas till Mamoswine, Aipom utvecklas till Ambipom, Yanma utvecklas till Yanmega, Tangela utvecklas till Tangrowth, Lickitung utvecklas till Lickilicky, Kirlia (manlig) utvecklas till Gallade, och Snorunt (kvinnlig) utvecklas till Froslass.

Unova Stone: Pansage utvecklas till Simisage, Pansear utvecklas till Simisear, Panpour utvecklas till Simipour, Lampent utvecklas till Chochelure, Minccino utvecklas till Cinccino, Munna utvecklas till Mucharna, och Eelektrik utvecklas till Eelektross.

Glacial Lure Module: Eevee utvecklas till Glaceon.
Mossy Lure Module: Eevee utvecklas till Leafeon.
Magnetic Lure Module: Nosepass utvecklas till Probopass och Magneton utvecklas till Magnezone.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här