blank

Som standard så spelar Apples poddcast-app/program upp den senaste poddcasten som du laddat ned. Har du laddat ned flera och ska lyssna på flera avsnitt så vill du kanske startar med den äldsta som du inte lyssnat på och gå framåt. Så här enkelt fixar du det.

blankDet lite luriga är att du ställer in det per poddcast – vilken ordning du vill ha alltså. Du hittar inställningen under respektive poddcast. Klicka på prickarna och sedan kugghjulet.

Ordning

Nu kommer den aktuella poddcasten att spelas upp i rätt ordning – den äldsta först och sedan är det bara att lyssna


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här