blank

Skärmtid, den tid du sitter framför skärmen, om det är din iPad, din Mac eller din iPhone kan mätas i alla dina enheter – och den kan räknas samman om du är inloggad på iCloud. Så här slår du på skärmtid i din Mac.

Du hittar Skärmtid under Inställningar och sedan vidare till – just det, Skärmtid.

blank

 

Det finns en funktion att räkna samman all din skärmtid. Klicka i den så synkroniseras alla dina iCloud-anslutna enheter. Då får du veta din sammanlagda skärmtid, för alla dina enheter – om du vill det.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x