blank

Så vilka appar behöver du för att spela Pokémon GO – förutom den officiella appen? Macken har botaniserat runt i App Store och samlat ihop de bästa apparna för dig som spelar.

De flesta av apparna är gratis att ladda ned och vill du ha extrafunktioner så går det att köpa till det i “köp-i-app”.

blankStenkoll på dina Pokémons

Du måste ha bra koll på dina Pokémons, statistik, förmågor – kort sagt hur bra de är. Det är Poke Genie du behöver. Det är App Stores bästa app för att kolla statistiken för en fångad Pokémon.

Poke Genie

Loggbok

blankEn loggbok är inte så dum att ha. En slags dagbok över allt ditt spelande och extra roligt kan det vara om du spela i andra länder, rör på dig en del ich spelar på olika platser.

Polarsteps håller reda på var du är och kan lägga ut din rutt på en karta.

Polarsteps spårar automatiskt din rutt och platser du har besökt när du är ute och reser. Du behöver bara ha med dig din telefon, så skapar appen din egna vackra resedagbok.

När du är ansluten till internet förs dina reserutter, platser och foton över till din personliga reseprofil, där din rutt visas på en färggrann världskarta som enkelt kan delas med vänner och familj. Vid slutet av resan kan du direkt beställa ett vackert fotoalbum.

blankFunliday är en app för att planera resan ich du kan även dela dina planer med andra – som också kanske ska med på samma resa.

Funliday is a trip planning app that makes your trip easier, helps you and your travel companions to manage your trips, find local attractions, get directions, collaborate with travel companions. Funliday provides thousands of destinations, you can easily explore all of the places you are interested in and simply add them to the itinerary. You can also organize schedules and routes, as well as co-editing with travel companions.

blankEsplorio är en resedagbok med kartor, plats för bilder och texter.

Esplorio is the easy, smart and free way to track and share your travels. Automatically log the places you visit, map your routes with brilliant accuracy, and upload the photos you take into your own private travel journal.

Hur rör du dig?

Spelar du på samma ställe, i ramma områden så kan det vara smidigt att ha en app som håller koll på hur du rör dig automatiskt.

blankRunkeeper är en app för att hålla reda på din träning och Pokénader är också träning så vill du ha en karta som visar hur du gått så är Runkeeper en riktigt bra app.

Nå dina mål på löpbanan med ASICS Runkeeper™-appen. Registrera ditt motionerande, sätt upp mätbara mål och se dina framsteg på vägen. Vi kan hjälpa dig, oavsett om du precis har börjat, tränar inför ett lopp eller bara försöker sätta ett personligt rekord.

Andra spelare

Pokémon GO handlar mycket om att spela tillsammans med andra. Det finns Facebook-grupper och andra sätt att hålla kontakt med spelare men en Discord-kanal är oftast effektivare – både snabbare ich mer aktiva.

blankDiscord är en app för att logga in och “chatta” direkt med spelare. Ska du till en viss stad, där du inte varit förut ich ska spela så rekommenderas de lokala Discord-kanalerna (om det finns någon). Här finns de aktiva, lokala spelarna och de som kan sitt område.

Discord is the only cross-platform voice and text chat app designed specifically for gamers. With the iOS app you can stay connected to all your Discord voice and text channels even while AFK. It is perfect for chatting with team members, seeing who is playing online, and catching up on text conversations you may have missed.

Mat

Spelar du mycket och rör på dig så kan du behöva både mat och kanske husrum. Så var ska du bo och var ska du äta?

blankYelp är en app med tips och recensioner på mat, husrum ich saker som du kan göra när du inte spelar.

Topprankade Yelp för din iPhone, iPad, och Apple Watch har över 100 miljoner recensioner av företag världen runt! Vare sig du letarefter en pizzeria som är öppen just nu, en gastropub som ligger nära dig, eller en bensinstation innan tanken blir tom, så är Yelp din lokala guide för att hitta det perfekta stället att äta, shoppa, dricka, slappa och leka.

Transporter

Så hur tar du dig till olika delar av den stad du spelar i – kanske i en riktgt stor stad?

Uberblank finns i många städer och du kan snabbt och smidigt beställa en en transport med deras app.

Uber är en samåkningsapp för snabb, pålitlig skjuts inom några minuter – dag som natt. Tänk inte på att parkera eller vänta på en buss eller taxi. Med Uber klickar du bara för att beställa en resa – och det är lätt att betala med kort eller kontanter i utvalda städer.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x