blank

Jag har två Apple TV4K och det via dem som jag ser på TV, nästan all TV därför att jag kan styra min TV och min projektor helt och hållet med en enda fjärrkontroll – Apple TV. Här är de appar som jag använder mest.

NetFlix

Jag har städat ut en del abonnemang och har numera kvar Netflix. Huvudsakligen därför att streamingtjänsten hela tiden visar nytt, eget, exklusivt material och dör att Netflix erbjuder det bredaste utbudet.

HBO Nordic

HBO Nordic överlevde den senaste städningen då jag sa upp och raderade Viasat och CMore. HBO är fortfarande en utmärkt tjänst med en rad tunga, riktigt bra tv-serier – även efter det att Game of Thrones sänt sitt sista avsnitt.

Sveriges Radio

Radio i TV:n? Jodå, jag lyssnar på massor av radio, P1 eller Radio Västerbotten i min TV.

NRK

Vi har en stop del av familjen och våra närmaste i Norge och jag älskar norsk humor men har även hittat flera andra tv-serier och filmer i grannlandet.

Plex

Här hemma finns en multimediaserver med musik, bilder och en massa filmer. Appen finns i Apple TV.

Reuters TV

Nyheter när du vill och så länge du vill. Välj hur länge du tänker titta ås plockar Reuters, nyhetstjänsten ihop det viktigaste åt dig.

SVTPlay

Massor av tv och filmer och sedan Öppet Arkiv en suverän tjänst för nostalgiker.

TED

Föreläsningar i massor, helt gratis. Given app i min Apple TV.

Nixie Time

Det är en enkel app men den rullar ofta i min Apple TV när jag lyssnar på radio. Det är en klocka, med retro-look.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x