blank

Atom är en riktigt bra editor. Konfigurerbar med olika teman och finesser och dessutom helt gratis och utvecklad som Open Source.

Atom är byggt av utvecklare och för utvecklare. Det innebär att du enkelt kan få Atom att se ut som du vll och göra det du vill.

Atom is a desktop text editor application based on web technologies. Like other desktop apps, it has its own icon in the dock, native menus and dialogs, and full access to the file system. Open the dev tools, however, and Atom’s web-based core shines through. Whether you’re tweaking the look of Atom’s interface with CSS or adding major features with HTML and JavaScript, it’s never been easier to take control of your editor.

What’s new in Atom
  • Version 1.49.0:
    • Fix chrome-sandbox file permissions on linux distross
    • Enable webview support

Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x