blank

I den första delen fick vi igenom lite mer generella tips för att tjäna massor med Bells. Nu är det dags att gå ned i detalj, för att maximera dina inkomster. Nyckeln är att hålla koll på vad du får för olika saker när du säljer dem. Håll koll på Bells.

Animal Crossing: Så tjänar du maximalt med Bells – Del 1

Generellt sätt gäller att om en insekt, en fik eller vad det kan vara är vanlig så är den värd mindre – men det finns viktiga undantag och ska du maximera dina intäkter, hur många Bells du plockar in så gäller det att hålla koll, stenkoll på vad olika saker är värda när du säljer dem.

Makrillar är vanliga men bara värda 150 Bells.
Miyama Stag (skalbagge) är också vanlig men värd 1000 Bells.

Sand Dollar är mycket vanlig men bara värd 120 Bells.
Giant Clam är hyggligt vanlig men värd 900 Bells.

Clown Fish är relativt vanlig – värd 650 Bells.
Eremitkräftan är vanlig, speciellt kvällstid och värd 1000 Bells.

Priserna

Det här är några exempel och poängen är att fiskar, insekter och annat som du kanske tror är värda en del faktiskt inte alls är särskilt lönsamma att jag runt efter. Ett till exempel är Catfish, en mal, som är relativt ovanlig men som trots det bara är värd 800 Bells.

Så ska du maximera antalet Bells som du drar ihop vid varje runda så blanda – blanda insekter, fiskar och andra saker – och håll koll på vad det är du samlar på. Kasta det som inte är värt särskilt mycket. Speciellt om du dragit iväg på en resa, alltså flyget till en ö. Ta bara med dig de saker som är värda mest och stanna inte bara tills du fyllt upp alla dina platser. Dra runt ett par varv till på ön, sikta på att få tag på de insekter, frukter med mera som är värda mest – innan du åker tillbaka.

Det kan skilja så mycket som över 20 000 Bells, i snitt, om du maximerar det du samlar in, eller om du bara drar hem när alla platser är fyllda.

Håll koll på vilka Bells du får när du spelar – då tjänar du mest.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x