Skriv dagbok med Day One 2

Skriv dagbok med Day One

Day One har sedan länge varit en av mina absoluta favoritappar i mina mobila enheter och ett av mina favoritprogram i mina Mac-datorer.

Har du den tidigare versionen så är den lagrade informationen kompatibel med den nya versionen. Du kan synkronisera och ladda ned dina data från tidigare till Day One 3. Den tidigare versionen har för övrigt döpts om till Day One Classic. Det handlar om en digital dagbok, snyggt designad och med mängder av fiffiga funktioner.

Egen tjänst

Det som fått mig att avhålla mig från att uppgradera är att Day One  bara kan synkroniseras med Day Ones egen tjänst. Jag är inte särskilt förtjust i att ha olika konton och olika synkroniseringstjänster vid sidan av våra egna servrar och iCloud. Ett tag höll jag också mot den nya abonnemangsmodellen men till slut gav jag efter och kör nu åter day One i alla mina enheter.

What’s New

  • Version 4.15.2:Note: This application contains in-app and/or external module purchases.
    • Made some small performance improvements to sync

Day One 2 finns både för OS X och iOS.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x