blankFör ett tag sedan kapades Twittergrundaren Jack Dorseys Twitter-konto. Någon tog över kontot, skrev rasistiska inlägg innan kontot kunde tas tillbaka åt återställas. Så här enkelt skyddar du ditt Twitterkonto.

Logga in på ditt Twitter-konto
Gå till Inställningar och sedan till säkerhet
Klicka i “Autentisering med två faktorer”
Bekräfta sedan med att fylla i den kod som skickas via SMS

Klart!

När du nu ska logga in på Twitter så loggar du in som vanligt anger den kod som skickas till dig via SMS. vilket är hela poängen – du skyddar kontot med en pinkod, förutom namn och inloggningsuppgifter.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här