blankDet finns som bekant tre bra kast i Pokémon GO, Nice, Great och Excellent. Det sista kastet är det bästa kastet och det ska öka dina chanser att fånga en Pokémon och ge mer i belöning. Så här ökar du dina chanser att träffa Excellent.

Det finns inga magiska trick och inga genvägar här. Det ska sägas direkt. Det handlar om träning och ett tips är att börja med de större lite enklare figurerna – Jigglypuff, Psyduck och Drowzee är Pokémons som inte studsar runt så mycket och de kan vara bra att börja med att träna på. Jynx, Sentret och Wallmer är också lämpliga därför att de inte rör sig så mycket och har ett ganska enkelt rörelsemönster.

Tricket

Det finns faktiskt ett trick här som bygger på att du håller reda på ringen, trycker ned och startar rullandet av bollen tills attacken kommer – då kastar du. De flesta Pokémons faller snabbt tillbaka efter en attack med en liten ring och träffar du då så ökar chansen att träffa Excellent. Så här gör du:

. Tryck ned bollen och håll kvar tills ringen är liten, på gränsen till Excellent, släpp och invänta attacken
. När flashen kommer, lite blixtrar vid sidorna (ibland), så gör du dig redo och börjar att snurra bollen
. Precis när attacken kommer, när Pokémon är längst fram så kastar du

Det kan ta ett tag att träna in och tricket består i att Pokémon snabbt faller tillbaka, ringen kommer tillbaka, väldigt liten och träffar du nu bara rätt så ska du få in Excellent-träff.

Träning ger färdighet

Träning och inte minst tålamod ger färdighet. Själv tar jag det mycket lugnt med alla helt nya Pokémons. Jag försöker se på ett ungefär hur de rör sig och jag använder antingen tricket ovan eller tar till AR+-läget som gör att en Pokémon kommer närmare och rör den sig i sidled så kan du enkelt parera det genom att flytta din iPhone.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x