blank

Stör Ej, DND, är en suverän funktion för att få vara ifred på kvällar och för att se till att din Mac inte visar notiser exempelvis då du ska visa något med den via Apple TV eller en projektor.

Du hittar inställningarna under: Inställningar och Sedan vidare till Notiser. Högst upp ligger DND/Stör Ej.

Du kan aktivera DND på valda tider eller manuellt.

Visar du saker via en projektor eller via din Apple TV så kan det vara en god idé att aktivera även den funktionen. Då visas inga notiser så länge som dator är ansluten till projektorn eller använder AirPlay.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här