blank

Webbläsaren Brave kommer inom kort lansera en videosamtals, inbyggd i webbläsaren. precis som Brave i övrigt så är videosamtalsdelen fokuserad på att skydda användaren och användarens integritet.

Brave är en webbläsare som bygger på samma kod som Google Chrome men utan funktioner som samlar in data om användaren. Brave har istället fokus på att stoppa kartläggning, stoppa cookie-filer som skickas ut av webbplatser för att kartlägga användare och blockera annonser.

Nu kommer Brave snart att kunna lansera en inbyggds funktion för videosamtal. Funktionen finns i de nattliga versioner som just nu testas i Nordamerika.

Brave är den webbläsare som Macken rekommenderar – om du inte vill använda Apple Safari.

Brave


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här