Dockan, den nedre, som standard, visningen av dina mest använda program är alltid synlig som standard vilket spelar mindre roll i en stationär dator med riktigt stor sköra. I en bärbar dator däremot så kanske du vill kunna se hela skärmytan. Så här ställer du in Dockan.

Under inställningar så hittar du alla inställningar för Dockan.

Du kan ställa in var Dockan ska dyka upp, hur den ska dyka upp, med vilken effekt och du kan klicka i att den ska visas och döljas automatiskt.

Klickar du i den funktionen så döljs Dockan automatiskt när du inte har markören i närheten och du får därmed upp mer av skärmens yta. Vill du få fram Dockan igen så drar du markören ned där du har din Docka.

Klart!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x