Du kan fixa till en snygg, informativ och fungerande signatur för din e-post även i din iPhone och iPad med ett litet enkelt trick. Macken berättar hur.

Redigeringsverktyget för e-postsignaturer i din iPhone och iPad är inte på långa vägar lika avancerad och enkelt att använda som den som du har i Mail, i din dator. Tricket är att skapa den signatur du vill ha och sedan skickar du den i ett mail till dig själv.

Kopiera

Markera och kopiera signaturen och hoppas sedan över tillI inställningar och vidare till inställningarna för din e-post. En bit ned i listan hittar du signaturer. Nu är det bara att klistra in din signatur, med bilder och allt.

Klart!

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x