Har du problem med din Gotcha, armband för att fånga Pokémon automatiskt, eller med officiella Pokémon GO Plus armbandet så är ett tips att parkoppla om armbandet med din telefon.

Det första du ska kontrollera är att du har tillräckligt med ström, kolla batterinivån. Lita inte på vad spelet anger, Pokémon GO visar sällan rätt batterinivå. Ladda ditt Gotcha och byt batteri i Pokémon GO Plus – då kan du utesluta den orsaken om det inte fungerar som det ska.

Bluetooth

Jag har flera gånger fått igång krånglande armband genom att koppla bort dem från telefonen – Inställningar, Bluetooth och sedan “Glöm denna enhet”. Det betyder att din iPhone tar bort armbandet – sedan är det bara att parkoppla armbandet igen.

Hittar du inget armband under inställningarna och Bluetooth så titta i inställningarna i spelet, klicka på pilen för att koppla bort anslutningen.

Sedan kan du parkoppla armbandet igen.

Klart!

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x