Just nu så finns det flera uppgifter där du ska kasta flera Nice eller Great kast i rad för att lösa uppgiften, bland annat så krävs fem Great kast i rad för att få en möjlighet att fånga Spinda. Macken tipsar om hur du löser uppgifterna.

Det finns inga trick utan det handlar om att inte kasta på allt och förutsättningen är att du har tränat en del och att du träffar bra, allt som oftast.

Kasta inte på allt

Har jag en uppgift där du ska kasta ett visst antal Nice eller Great kast i rad så väljer jag bort rätt många Pokémons, de flesta faktiskt.

Välj

Spheal, Swablu, Psyduck, Jynx, Gulpin och Wailmer är exempel på Pokémons som står ganska nära och där det är hyggligt lätt att träffa.

Välj bort

Swinhub, Plusle, Minun, Barboach, Yanma, och Magnemite är några exempel på Pokémons som jag väljer bort. Antingen för att de studsar runt och hoppar för mycket eller för att de är små och det gör att ringen blir liten den också. Jag undviker också de små som står lite för nära, Pidgey exempelvis. Det handlar mer om att jag har svårt för Pokémons som står riktigt nära än om något annat.

Mitt råd är alltså att välj bort alla de Pokémons som du inte är hyggligt säker på att träffa och träffa bra. Sedan är nyckeln naturligtvis att träna och träna mycket.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x