Det finns några nya Pokémons som du inte kan samla candy för att utveckla eller utveckla med hjälp av olika stenar – du måste skaffa speciella Lures eller utveckla dem i närheten av ett Pokéstop med en sådan speciell Lure.

Ta en titt i butiken så hittar du tre olika Lures som du alltså antingen måste köpa eller så får du se till att vara i närheten av ett Pokéstop när någon kastar en Lure just på det stoppet. De nya Lures lockar inte till sig bara en typ av Pokémon utan flera:

Mossy Lure Module

  • Poison-typer
  • Bug-typer
  • Grass-typer

Glacial Lure Module

  • Vatten-Typer
  • Is-Typer

Magnetic Lure Module

  • Electriska-typer
  • Steel-typer
  • Rock-typer

 

The Silph Road

När du kommer i närheten av ett Pokéstop som “lurats upp” med de här speciella Lures å gäller det att snabbt passa på och utveckla alla de Pokémons som du kan.

Magneton och Nosepass kräver “Magnetic Lure”. En del av utvecklingarna av Evee kan utvecklas, om du redan använd tricket med att döpa om dem – Glaceon, Glacial lure, Lefeon med Mossy Lure.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x