Sensei är att underhålls- och städprogram för Mac. Du kan snabbt lista saker som startas när du loggar in, avinstallera program du inte använder och hitta stora filer som du kanske inte heller behöver ha kvar.

Sensei har snarlika funktioner som CleanMyMac, är snabbare vilket kan förklaras av att Sensei inte riktigt klarar av allt det som CleanMyMac kan göra. Sensei är enklare med lite färre funktioner. Sensei har å andra sidan en del funktioner som CleanMyMac saknar – övervaknings- och mätfunktioner exempelvis. Det är två program som delvis är lika varandra och som i andra delar inte är det.

Val

Så, CleanMyMac eller Sensei?
Det beror på vad du är ute efter. Ett städprogram som håller koll på fläktar och annat – Sensei, eller ett mer renodlat underhållsprogram – CleanMyMac. Handlar det om pengar så kostar CleanMyMac mer än Sensei.
Sensei kostar runt 280 kronor för en personlig licens som gäller i ett år, 570 kronor för en licens som ger dig livstids uppdateringar. Licensen omfattar en person med 3 datorer.
CleanMyMac kostar 393.51 kronor för en Mac, 590.51 för två datorer och 886 för åtta datorer.
Senseis stora fördel är enkelheten – det är rakt på, utan krussiduller. Du kan snabbt lista det som laddas då du startar din Mac och plocka bort sådant som kanske har blivit kvar efter ett program som du har avinstallerat. Du kan snabbt lista alla filer i din dator, efter storlek, för att se vad du kan kasta. Gamla stora filer som du inte använder kan du antingen flytta undan eller radera.
Program: Sensei
Utvecklare: Cindori AB
Pris: Se ovan
Betyg:

Version 1.2.0:

  • Sensei Monitor is now available in Beta! Visit the website forum to learn more.
  • Fixed an issue causing back navigation buttons to appear while in root views.
  • Fixed an issue causing incorrect CPU usage numbers in the Dashboard.
  • Optimized performance usage.
  • Minor bug fixes.

Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x