Ny design

Macken har länge varit svart, en mörk nyhetsblogg. Huvudskälet till det var att jag ville att Macken skulle sticka ut, skulle se annorlunda ut och jag ville verkligen se om jag kunde designa en mörkt webbplats och ändå får det att fungera. Efter justeringar, korrigeringar och en massa småfix tyckte jag att jag hade lyckats.

Nu är det dags för en ny design och jag kommer att göra om Macken radikalt, om det nu kan anses vara radikalt att byta till en ny, ljus, luftigare design. Jag har helt enkelt tröttnat på den mörka designen och kommer att göra helt om och skapa en design med ljusa, lätta färger, mer lättlästa fonter och designa utifrån funktion – dvs Macken ska vara lätt att läsa.

Ladda ned – Mackens Nyhetsbrev-3-2020


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här