blankFlying Toaster var en klassiker bland skärmsläckarna för Mac och för Windows på den tiden då vi fortfarande drog runt i den digitala världen via modem.

Det är precis det namnet säger – flygande brödrostar med likaledes flygande röstade brödskivor. Skärmsläckaren lanserades 1989 av Berkley Systems och 1991 för Windows (jo, den kom först till Mac). De flygande brödrostarna var en skärmsläckare i en hel rad av skärmsläckare i ett paket som även innehöll seriefigurerna Opus & Bill.

Här kan du ladda ned en version fungerar med de flesta versionerna av macOS – även med Catalina.

After Dark Flying Toasters Mac

Körde du den på den tiden det begav sig?

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating