5236694_larger

Commander One – filhanterare byggd i Swift

Commander One är en ny filhanterare, för OS X, som kan fungera som alternativ till inbyggda Finder – om du inte gillar Apples eget program.

Utvecklat och byggt i Swift och med snarlikt utseende som Finder men med lite annorlunda och nya funktioner. Du har exempelvis inbyggd hantering av ZIP-filer, förhandsvisning av fler filformat, möjlighet att lägga in hotkeys, genvägar, och du kan uppgradera till en Pro-version som bland annat har inbyggd ftp-klient.

Commander One är gratis och du kan köpa till funktioner i programmet.

Commander One is a free dual pane file manager totally crafted in Swift. Commander One will help you manage your files in the best possible way. Fast and powerful, yet so easy to use, it offers essential features for absolute control over your files and folders – it can save you thousands of hours.

What’s New in Commander One

Version 2.4.1 (Build 3218):

  • Fixed an issue with wrong file size during file copying from S3 connections.
Requirements for Commander One
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.10 or later

Commander One


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här