iRingg är ett program för att skapa ringsignaler, notiser och andra ljud för din iPhone.  Du kan använda praktiskt vilken ljudfil som helst och du kan använda programmet för att söka i ditt iTunes-bibliotek eller på Soundcloud.

Till skillnad från många andra program så kan iRingg även överföra den fil du har skapat direkt till din iPhone.

 

Leta reda på en lämplig ljudfil eller spela in din egen röst, trimma filen till rätt längd, lägg på en effekt och ladda sedan upp den direkt till din iPhone.

Det är allt och för 20 dollar så får du ovanligt mycket för pengarna -inte minst ett mycket lättanvänt program.

iRingg


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här