Nintendo har vunnit ett mål mot en programpirat som sålt piratkopierade spel och hårdvara.

Rättssaken inleddes 2018 då Nintendo stämde en man boendes i Kalifornien. Mannen har sålt piratkopierade program för flera av Nintendos enheter och även så kallades “Moddar” vilket är hårdvara som du kan ansluta för att köra piratkopierade spel. fuska i spel och liknande. Mannen har även tillhandahållit manipulerad firmware för Nintendos enheter.

The consent judgment requires the defendant to refrain from several types of additional conduct such as challenging the validity or enforceability of any Nintendo intellectual property right or technological protection method “in any forum in the future”, hacking, modifying or circumventing Nintendo’s technical measures, or reverse engineering any computer program or software developed by Nintendo or its affiliates.

The defendant is further required to provide written certification to Nintendo that no circumvention software or devices, including but not limited to SX Pro or Trinket M0 chips, and/or illegal copies of games were in his or his agents’ possession at the date of the stipulated judgment and injunction or, if they were, have been destroyed.

Torrentfreak

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här