Gratistipset: Wunderlist

Gratistipset: Wunderlist

Vi har alla en massa saker som vi ska göra och komma ihåg. Wunderlist hjälper dig.

Wunderlist är ett kom-ihåg-program med synkfunktion och en massa andra små fiffiga och nyttiga funktioner.

Keep your life in sync

Wunderlist is the easiest way to get stuff done. Whether you’re planning a holiday, sharing a shopping list with a partner or managing multiple work projects, Wunderlist is here to help you tick off all your personal and professional to-dos.

What’s new in Wunderlist

Version 3.4.21:

  • Bug fixes and minor improvements

Requirements for Wunderlist

  • OS X 10.10.0 or later

Wunderlist


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här