Läslistan/Reading List är en liten enkel, genialisk funktion som jag använt länge och som underlättar min tillvaro på ett fullständigt självklart sätt. Det är en funktion för att samla det du vill ha kvar, länkar, som du vill läsa senare.

Läslista/Reading List är ingen avancerad funktion – det är en hantering av länkar, en länklista på det du vill läsa senare. Det suveräna med hela funktionen är att den är inbyggd i Safari och den synkroniseras mellan dina enheter, alla dina enheter och iCloud.

 Ovärderlig

För mig som läser mycket, dagligen, och som ofta ramlar över texter och länkar som jag vill spara och kunna läsa senare så är Reading List/Läslista närmast ovärderlig. jag använder funktionen dagligen, ofta, och spenderar kvällarna innan det är dags för skönhets-sömnen med att plöja igenom alla länkarna och det jag vill läsa.

I Safari för Mac spå har du funktionen under Bokmärken. Där kan du lägga till en länklistan. Vill du se länklistan såg finns den under visa.

I iOS och i den mobila versionen av Safari så hittar du funktionen under Ny sida/bokmärken

Ett smart, enkelt och smidigt sätt att hålla reda på allt det du vill läsa senare.

%d bloggare gillar detta: