21252Parallells är ett program som integerar Windows i din Mac. Du kör Windows i din Mac, samtidigt och parallellt med OS X.

Det finns alternativt till Parallells och det finns även gratisalternativ. VMWare Fusion är ett kommersiellt alternativ och en direkt konkurrent till Parallells. Har du inte behov av att kunna köra riktigt allting och alla program så ta en titt på Virtual Box. Det är gratis och klarar en hel del Windows-program.

Poängen med att ha Windows i din Mac är att du kan köra program som helt enkelt inte finns för OS X eller program som du måste ha för att kontrollera funktion även under Windows. En hemsida, en nätlösning kan exempelvis kontrolleras med Microsofts olika webbläsare och webbläsare för Windows.

What’s New in Parallels Desktop

Version 15.1.2:

Note: Currently available for $63.99

  • This update addresses overall stability and security issues, and resolves an issue with the installation of Windows 10 November 2019 update (1909).

Requirements for Parallels Desktop

  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.11.6 or later

Parallells kostar strax under 80 dollar.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här