blank

Ming-Chi Kou uppger att hans källor hävdar att Apple jobbar på en helt trådlös iPhone som ska lanseras 2021. Det är toppmodellen som inte kommer att ha någon Lightning-kontakt, enligt Kou.

Kou:

Apple will create more differentiation between the highest-end and high- end models. It will benefit the shipment of the highest-end model and iPhone ASP. Among new 2H21 iPhone models, we expect that the highest-end model would cancel the [Lightning] port and provide the completely wireless experience.

Kou håller också fast vid att det kommer en iPhone SE2:

Apple will launch the iPhone SE2 Plus in 1H21. We predict that the display size will be 5.5 or 6.1-inch. This model will adopt a full-screen design. The notch area will be smaller because of no Face ID support. The Touch ID will be integrated with the power button, whoch is located on the side.

MacRumors

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här