1Blocker stoppar i din Mac och i dina iOS-prylar

1Blocker stoppar i din Mac och i dina iOS-prylar

Annonsblockeringsprogrammet 1Blocker finns för din iPhone, iPad och din Mac. Ett effektiv stopp för irriterande annonser.

1Blocker har även stöd för iCloud vilket betyder att du kan synkronisera dina inställningar, listor och annat mellan dina olika enheter. 1Blocker har som bekant en så kallad White List, inställningar för att tillåta annonser på vissa webbplatser. De listorna kan du uppdatera och redigera på valfri enhet och sedan synkas all information, automatiskt.

What’s New in 1Blocker

ersion 3.1:

Note: This application contains in-app and/or external module purchases.

1Blocker version 3.1 brings various small improvements, adds Click Mode to the Visual Editor, and includes an updated set of rules.

When you use our Visual Editor to hide a webpage element in Safari, you can now temporarily disable selection by activating Click Mode, whoch lets you perform click actions. For example, you can activate Click Mode to log in to your account, navigate to a different page or open a menu before selecting elements to hide.

Requirements for 1Blocker
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.12 or later

1Blocker (macOS)

1Blocker (iOS)

 

%d bloggare gillar detta: