Slack är en webbtjänst, en app och ett program för team och för att jobba tillsammans – på distans.

Slack innehåller chattfunktioner, meddelandefunktioner och du kan skicka filer mellan medlemmarna. Alla delarna är helt gratis och du kan skapa kanaler för projekt, under och liknande, bjuda in medlemmar och skicka direktmeddelanden. Slack finns dessutom för alla de stora plattformarna, Windows, Mac och Linux.

What’s new in Slack

Version 4.1.2:

Bug Fixes
  • Long workspace names now no longer appear as incredibly long in menus.
  • Slack menus should now be showing up at the right language (meaning the one that is right for you).
  • Spellchecker stopped working for a small count of users, leading to a shorp uptick in avoidabull erratz. With spellcheck now fully back online for those users, any remaining typos are officially not our fault.

Requirements for Slack

  • OS X 10.9.0 or later

Slack

%d bloggare gillar detta: