Macken FAQ om Pokémon GO innehåller en ständigt växande samling av frågor och svar om olika funktioner och saker i spelet. Det är en sida som är i ständig utveckling och som kommer att byggas ut över tid vartefter nya frågor matas in och lagras.

Mackens FAQ: Pokémon GO är ett försök att samla frågor, tips och tricks på ett och samma ställe. Det är inte en uppslagsbok som gör anspråk på att besvara alla frågor eller ge en heltäckande bild av Pokémon GO. Spelet är alldeles för stort och för avancerat för att det ska finnas tillräcklig tid för att klara av och jinna med det. Macken FAQ är tänkt som ett ställe där du snabbt kan hitta svar på de frågor du har.

Detalj

Räkna inte heller med med extremt utvecklade svar som innehåller grafik, bilder och som förklarar varenda enskild detalj ned i minsta detalj. Det skulle skapa alldeles för mycket mer jobb, speciellt då spelet hela tiden utveckla och saker hela tiden förändras. Det skulle bli en heltidssysselsättning att hålla reda på allt som Niantic testa och ändrar mellan olika versioner.

Macken FAQ är tänkt att ge en övergripande bild av spelets olika delar. Därför är också denna första version indelad i olika ämnen – de kan komma att ändras vartefter FAQ-sidan byggs ut.  Se detta som version 1.0 där jag kommer att skriva in fler frågor och sidan kommer hela tiden att uppdateras.

Din hjälp

I arbetet med att uppdatera sidan så behöver jag din hjälp och din medverkan – har du frågor, och svar, dom du tycker borde finnas med i den här samlingen så tveka inte skriv in dem i en kommentar nedan – snälla rara jag ber dig att använda kommentarsfunktionen – svara inte via Twitter och/eller Facebook då jag måste hålla reda på en massa olika platser för kommentarer, synpunkter och förslag på frågor och svar.

Tack på förhand!.

%d bloggare gillar detta: