blank

Det här är podden om chemtrails, är Barack Obama verkligen amerikan och myter, påhitt och vandringshistorier.

Ligger du vaken om natten, fundersam över världens mest kända konspirationsteorier? Eller har du aldrig tänkt tanken på att det kanske finns en annan version av verkligheten? Oavsett vad, kommer ditt konspirationsälskande sinne att vakna till liv och få dig att ifrågasätta det du varit helt säker på! Vi öppnar upp en värld med hemligheter, mystiska sammanträffanden och alternativa teorier.

Konspirationsteorier

Ha nu i minnet att att denna podcast inte granskar de här konspirationsteorierna kritiskt. Det handlar mer om att försöka berätta alternativa förklaringar och versioner än att kritiskt gå till grunden med alla påståenden. Lyssnandet kräver ett kritisk öra.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här