Ladda Ned: Textklocka för din Mac

av | okt 21, 2019 | Ladda ned

En klocka och en skärmsläckare för din Mac – tiden basunseras ut som text.

Kan du inte öppna och installerat skärmsläckaren så håll nere Command och sedan öppna.

  1. Ladda ned
  2. Open zip-filen(dubbelklicka)
  3. "xx" can't be opened because it is from an unidentified developer tryck på OK
  4. Öppna Inställningar
  5. Välj Säkerhet & Integritet
  6. Väljt Allmänt
  7. Klicka på Öppna ändå

Nu boar du kunna installera skärmsläckaren.

TextClock

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: