Sinooh Stone krävs som bekant för att kunna utveckla Pokémons. Tidigare så var du garanterad en Sinooh Stone om du slutförde alla uppgifter under en vecka men sedan en längre tid tillbaka så får du slumpmässigt en sten eller ett annat objekt men det finns ett sätt till som ger Sinooh Stone.

Dueller, PvP, kan ge en Sinooh Stone för varje avslutad och genomförd duell. Du kan köra hur många dueller du vill under en dag men du kan bara få maximalt tre Sinooh Stone. Kom också ihåg att alla dueller ger inte en Sinooh Stone vilket gör att ska du få ihop till de tre som du kan få så kan det krävas en rad dueller.

  • Du kan få en belöning per dag för en duell mot någon av Team ledarna
  • Du kan få maximalt tre belöningar per dag i dueller mot andra

Du får en belöning oavsett om du vunnit eller inte vilket också är viktigt att komma ihåg. Vill det sug illa så kan du alltspå vinna en duell, bli utan Sunoog Stone medan den du besegrat för en Sinooh Stone.

Duellera

Så vägen till att skaffa fler Sinooh Stone är att utmana andra på PvP, Player vs Player, duellera mera.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här