Jag spelar Wizards Unite men inte lika ofta, inte lika länge och inte på långa vägar lika mycket som Pokémons GO. Förklaringen är enkel – spelet måste vara aktivt för att jag kunna tillgodoräkna mig distans.

Ett spel av den här typen, med alla grafik, alla animeringar, videosekvenser och med all kommunikation igång drar batteri så det är uteslutet att ha det igång hela tiden – även med batterisparfunktionen aktiv.

Livlina

Min telefon är min livlina och min iPhone XS Max har bra batteritid men inte för Pokémon GO eller Wizards Unite. Det är spel som alla vet drar en massa batteri men Pokémon GO har ett helt svart läge och det räknar distans även när det inte är aktivt.

Det sista är en funktion som kommer i Wizards Unite och den är helt nödvändig för att få fart på spelandet på allvar. Då kommer Pokémon GO-folket över i ännu högre grad och de som är ute och rör på sig kan räkna hem alla steg och alla metrar. Adventure Sync och ett batteriläge är det Wizards Unite behöver för det är ett roligt spel på så många plan.

%d bloggare gillar detta: