Den 13 augusti startar den första delen av nästa event i Wizards Unite och precis som det tidigare eventet så är det uppdelat i två delar, två veckor.

Första delen rullar från den 13 augusti till den 20 augusti och del två startar den 27 augusti och pågår till den 3 september. Här i Sverige startar eventet 20.00 där du kommer att få nya uppgifter, dagligen och du kommer att få chansen att fånga Mya Ofydighgeter, Du komma också att kunna samla ihop de så viktiga böckerna som tar dug vidare i en del av spelet. Då eventet heter ”Back to Hogwarts/Tillbaka till Hogwarts” så har många Ofyndigheter och andra delar i eventet en koppling till Harry Potters skola.

Witches and wizards,

An unusually high number of Foundables related to Hogwarts have been reported, and the Ministry of Magic needs your help during this Back to Hogwarts Brilliant Event! Week One runs from August 13 – August 20 PT and Week Two runs from August 27 – September 3 PT.

This Brilliant Event features unique Registry Pages, new Brilliant Foundables, and Special Assignments which will uncover rewards such as Restricted Section Books and exclusive items for your Ministry ID Portrait. Each week will have different tasks and Registry pages to complete, so make sure you’re ready for both! To learn more about Brilliant Events, visit the Harry Potter: Wizards Unite Support site.

You won’t want to miss out on this event, so gather your friends and family!

Join the social conversation with #WizardsUnite, make sure to follow along on our official Facebook, Twitter, and Instagram channels for the latest updates, and head over to the Harry Potter: Wizards Unite community to discuss the game with fellow players.

-The Harry Potter: Wizards Unite team

Belöningar

  • 15 av de speciella böckerna per event, sammanlagt 30 böcker under de två veckorna
  • Skriftrullar, 5 per nivå
  • Nivå 1 runstenar
  • Exklusiva saker för ditt ID
  • Mynt och trolldrycker

Förbered dig

Som spelare så kan du förbereda dig inför veckorna som kommer. Främst genom att samla på dig lagringsutrymme, trolldrycker och samla ihop ditt kan så att de också är förberedda.

Du behöver trolldrycker för att läsa uppgifterna och utmaningarna och vill du inte betala för dem sp börja att brygga redan nu.
Lagringsutrymme kan vara bra att ha för att rymma det du behöver, samlar på dig och använder i spelet. Utrymme kostar dock mynt/guld.
Ska du ge dig på och in i ett Fortress så lönar det sig att vara några stycken så börja att planera med ditt team så att ni är redo.

del 1: 13-20 augusti
del 2: 27 august-3 september

 

%d bloggare gillar detta: