Den 10 augusti så är det som bekant Community Day i spelet och du har chans att lösa massor av uppgifter, anta utmaningar och tjäna extra poäng men det kan också vara att vara förberedd. Här är Mackens tips.

Bryggder

Se till att ladda upp med ingredienser och se till att brygga massor av trolldrycker. Du lär behöva dem under Community Day – i alla fall om du vill plocka in massor av poäng och spela effektivt.

Skaffa trolldrycker för att läka snabbt och öka på hur smart du är i spelet. Se också till att ha ett bra lager med trolldrycker för att göra dina besvärjelser bättre, Exstimolu och Storung Extimolu,. Hoppa över den sista varianten Potent Extimolu. Den drycken är förvisso kraftfull den kräver hår från Enhörning vilket är mycket svårt att hitta.Spelar du som Professor eller Magizoologist så är det litex extra viktigt med fokus när du kastar dina besvärjelser så ladda med lite extra.

Lagring

Det kan också vara bra att se över vad du lagrar och kanske även fundera på att köpa extra lagringsutrymme. Commnity Day spelas under tre timmar och under den tiden lär du får svårt att hinna med att brygga mer och nya drycker, exempelvis. Då kan det vara klokt att öka lagringsutrymmer redan nu, samla ingredisner och brygga med så att du har ett lager att plocka av under Community Day.

Baruffios Hjärn Elixir

Se till att bygga upp ett bra lager av Baruffios Hjärn Elixir – helst ska du spela hela Community Day med den trolldrycken aktiv därför att den ger extra poäng om du klarar flera utmaningar i rad. Varje flaska räcker 30 minuter så ska du ha för alla tre timmarna så behöver du alltså minst sex flaskor.

Fortress

Kolla upp om du har ett Fortress i närheten med flera värdshus i närheten. Då kan du springa ut ladda energi och sedan i och anta utmaningar och ta dig ann fiender igen.

Energi

Starta eventet på 100 procent – fyll på innan om du behöver det.

Powerbank

Ha också med dig en fulladdad powerbank, ett extra batteri. Du klär behöva det för Wizards Unite drar massor av batteri.

Lycka till!

%d bloggare gillar detta: