En av de mer irriterande detaljerna i Wizards Unite är den röda pricken på din profil som förkunnar att det finns information som du inte tagit del av. En notis, om du så vill, men en notis om något som egentligen är helt ointressant. Så här blir du av med pricken.

Wizards Unite uppdateras dagligen med nya uppgifter och belöningar. Det är hela poängen med spelet och därför sätts en röd prick på dina vänner, resväskan, din profil och dina uppdrag – om det finns ny information. Den röda pricken är viktig för alla delarna i spelet, utom din profil. Niantic envisas dock med att vilja berätta för dig att det finns ett nytt filter, en ny ram eller en ny bild.

Det påverkar inte spelet och det blir irriterande – speciellt om du gjort i ordning dina profil med bild, animeringar och allt annat. Du är helt enkelt nöjd men lika fullt – den röda pricken sitter där.

Klicka igenom allt

Det finns tyvärr ingen genväg förutom att klicka på allt, leta reda på alla röda prickar och klicka på dem så att de försvinner. Ett snabbt sätt är att klicka på bildbanken, välja en bild och sedan snabbt klicka igenom filer, medaljer, ramar – allt.  Jaga igenom din profil tills du hittat varenda röd prick och fått bort den. Då, äntligen, är det slut på röda prickar.

Sedan kan du skapa den profil du vill ha – utan en rör prick.

Du blir prickfri!

%d bloggare gillar detta: